BAR-RESTAURANT

În incinta Hotelului Clasic veți găsi locul perfect pentru un moment de relaxare, unde puteți savura o cafea excelentă, precum și alte băuturi pe ritmurile muzicii de calitate. Toate acestea se întrepătrund armonios într-o atmosferă care poartă semnătura tradiției și a bunului gust.

 

 CRAMA

Ceea ce înnobilează cu adevărat Hotelul Clasic este onorabila și bătrâna sa cramă, datată din 1903, al cărei iz de piatră și lemn uscat se amestecă nemțeste, în proporții egale, cu un iz de vin vechi. Poate că însuși Bachus a sălășluit vreodată pe acolo, sfințind-o cu licoarea lui magică și binecuvântând-o cu reputația de a fi una dintre cele mai frumoase crame din Ardeal.

 

TERASA

Împrejmuit de o gradină verde și îngrijită, Hotelul Clasic este stăvilit în zare de venerabila Râpa Roșie, cu aerul ei de cetate sacră. Terasa elegantă, scăldată în amurguri calde, te îmbie să te răcorești cu o halbă rece iar restaurantul aromat de mâncăruri gustoase, te va ispiti să comanzi cele mai delicioase bucate din oraș.

Locația este perfectă pentru organizarea evenimentelor private, în familie și nu numai, fie că e un botez, o zi de naștere sau chiar o nuntă restrânsă.